lauantai 24. elokuuta 2013

Taipuisien endoskooppien huoltokurssi

"Mietitkö, puhdistuvatko skoopin kaikki kanavat? Tiedätkö kuinka toimia tartuntatautitilanteissa? Miten työyksikössäsi toteutuu desinfektion jäljitettävyys: Kuka on desinfioinut skoopin ja milloin?

Koulutuksen aikana tutustutaan skoopin rakenteeseen. Kurssi pureutuu yksityiskohtaisesti skoopin pesuun ja desinfektioon. Tutustut desinfektiolaitteiden toimintaan ja opit myös manuaalisen desinfektion. Lisäksi käymme läpi instrumenttien ja lisätarvikkeiden puhdistuksen ja steriloinnin. Sinulla on mahdollisuus keskustella kollegojen kanssa ja kysyä mieltäsi askarruttavia kysymyksiä."

Olympus Finland Oy järjestää jälleen tänä syksynä Taipuisien endoskooppien pesu ja desinfektio -kurssin. Osallistuin kurssille viime vuonna ja kurssin anti oli varsin mielenkiinttoinen. Kurssi oli myös äärimmäisen hyvin järjestetty ja aion tulevaisuudessa mennä kurssille varmasti vielä uudelleen. Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumisesta. Ilmoittautuminen alkaa internetissä 2.9.2013 ja kurssi täyttyy taatusti, joten kannattaa olla nopea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti