tiistai 20. marraskuuta 2012

Medica-terveiset

Düsseldorfin Medica-messut on nyt nähty ja koettu. Nähtävää ja koettavaa olikin paljon ja käynti avasi silmiäni monella tapaa. Ajanpuutteen vuoksi ehdin tutustua vain murto-osaan ständeistä, joita etukäteen halusin nähdä. Toisaalta tämän vajaan yhden messupäivän perusteella tiedän paremmin, millä mielellä messuille kannattaa lähteä ensi vuonna.



Kuljetus messualueelle oli järjestetty ansiokkaasti, sillä Düsseldorfin lentokentältä oli suora bussiyhteys messupaikalle. Bussien vuoroväli oli lyhyt ja etukäteen ostetulla ja tulostetulla messulipulla pääsi kätevästi messupaikalle. Lipulla oli mahdollista käyttää messujen ajan myös muuta Düsseldorfin julkista liikennettä.




Koska mieli pysyy virkeänä työn ja vapaa-ajan tasapainosta, suuntasin yhden Düsseldorfissa vietetyn yön jälkeen Berliiniin kahdeksi päiväksi. Gossip konsertoi Berliinin Velodromilla, joten sunnuntai-illan ohjelman suhteen minulla ei ollut epäselvyyksiä. Matka kotiin alkoi varhaisena maanantaiaamuna Tegelin lentokentältä. Tämä taisi olla viimeinen Berliinin-matka Tegelin kautta, sillä asema on tarkoitus sulkea alkuvuodesta 2013 ja korvata Berlin-Brandenburgin kansainvälisellä lentoasemalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti